Ringen voor zeildoek nodig?

Ringen voor zeildoek online kopen

zeilringen metaalBent u op zoek naar diverse ringen voor zeildoek? Bij Stronghold Eyelet Solutions hebben wij diverse ringen voor u in ons assortiment. Met meer dan 25 jaar ervaring kunnen wij met zekerheid zeggen dat wij de aangewezen persoon zijn voor uw bestelling van uw zeildoek ringen. Stronghold Eyelet Solutions is een zijtak van het vertrouwde en welbekende MSK. MSK is al meer dan 25 jaar een begrip op het gebied van ringen voor zeildoek. Wij bieden zowel ringmachines, als zeilringen die nauwkeurig op elkaar zijn afgestemd. Met veel zorg en precisie maken wij diverse zeilringen voor uw gewenste zeildoek. Stronghold Eyelet Solutions zorgt voor een haarscherpe afstemming tussen zeilringen en ringmachines. Wij bieden u een breed assortiment aan in onze webshop. Ook voor speciale aanvragen bent u bij ons aan het juiste adres. Via het speciale aanvraagformulier kunt u ons uw vraag stellen. Onze medewerkers staan u graag te woord. 

Ringen voor zeildoek bij Stronghold Eyelet Solutions

Op zoek naar een specialist voor uw ringen voor zeildoek? Stronghold Eyelet Solutions heeft meer dan 25 jaar ervaring in de zeilindustrie. Wij zijn een zijtak van MSK. MSK heeft in de loop van de jaren de nodige kennis en ervaring opgebouwd en onlangs is het merk Stronghold ontstaan. Wij bieden u zeilringen en ringmachines aan die nauwkeurig op elkaar zijn afgestemd. Doordat wij de combinatie van zeilringen en ringmachines onder één dak onderbrengen, maakt dit ons uniek in de zeil industrie. 

Stronghold Eyelet Solutions beschikt over een technische dienst en een werkplaats voor onderhoud. Daarnaast voeren wij aanpassingen uit, maken specials en verhelpen wij diverse storingen in uw ringmachines. U kunt ons altijd telefonisch bereiken voor vragen. Daarnaast komen wij ook graag naar uw werkplaats, zodat wij een probleem met de machines of zeilringen kunnen verhelpen. 
Wij bieden u diverse diensten aan. Zo kunt u bij ons uw gewenste zeilringen bestellen via onze website, maar zijn wij ook te bereiken voor eventuele vragen en storingen. Onze medewerkers helpen u graag verder met uw ringen voor zeildoek

Opleiding voor uw medewerkers?

Stronghold Eyelet Solutions biedt u ook de mogelijkheid aan om uw medewerkers up-to-date te houden. In de tijd van nu veranderen de regels en de technieken met de dag. Door een cursus of opleiding te volgen, blijven uw medewerkers altijd de nodige kennis behouden en wordt er nieuwe kennis toegevoegd. Wij zorgen ervoor dat uw medewerkers de nodige bijscholing of opleiding kunnen volgen. Vindt u dit interessant? Stel geheel vrijblijvend vragen aan onze medewerkers over passende mogelijkheden.