Ringen voor zeildoek nodig?

Ringen voor zeildoek online kopen

zeilringen metaalBent u op zoek naar ringen voor zeildoek? Dan bent u bij ons, wij zijn gevestigd in Wijk en Aalburg, aan het goede adres. Wij zijn StrongHold Eyelet Solution. Wij hebben een breed assortiment voor u in de aanbieding. Via onze webshop heeft u een ruime keuze in ringen voor zeildoek. Onze zeildoek ringen zijn erg gewild, wij gebruiken daarvoor uiteraard onze beste machines en onze beste materialen. Onze werknemers hebben een jarenlange ervaring, en zijn gespecialiseerd in het maken van ringen voor zeildoek.

Ervaren bedrijf in ringen voor zeildoek

MSK is ruim 25 jaar een begrip in de regio op het gebied van ringen voor zeildoek. Door de jarenlange ervaring in de zeilringen industrie hebben wij ons bedrijf uit kunnen breiden en zijn wij nog groter geworden in onze branche. StrongHold Eyelet Solutions is een zijtak van MSK. De combinatie die wij u bieden maakt ons uniek. Dit komt door de combinatie die wij maken van onze machines met onze zeilringen. 

Verzenden en retourneren van uw ringen voor zeildoek

Heeft u ringen voor zeildoek bij ons besteld maar zijn de ringen niet helemaal naar wens? Dan bieden wij u de optie om de zeilringen te retourneren. Indien u niet tevreden bent over uw order en kunt u de goederen retourneren. Wij bieden u twee opties. U kunt u zeilringen inruilen of een krijgt een tegoedbon van ons.

Het retourneren van uw aankoop verloopt wel via een aantal richtlijnen. Dit doen wij zodat wij u goed van dienst kunnen zijn en wij snel de retour kunnen verwerken. 

Graag zouden wij op de hoogte gesteld worden over het naderen van uw retour verzending. Dit is van belang omdat u van ons een retourcode krijgt. U kunt tot 7 dagen na ontvangst uw aankoop retourneren. Als u uw aankoop later dan 14 dagen en binnen de 3 maanden termijn terugstuurt dan moeten wij helaas administratieve kosten bereken, dit ligt tussen de 15% en 25%. Alle aankopen dienen in de orginele verpakking terug gestuurd te worden. De retourkosten zijn voor uw eigen rekening. Uw zending moet worden verstuurt met de retourcode. Vermeld daarnaast uw naam, adres, telefoonnummer en klantnummer, zodat wij snel uw terugzending kunnen verwerken.

Opleiding voor uw medewerkers?

Wij beschikken over een eigen technische dienst en werkplaats voor onderhoud, revisie, aanpassingen, specials en het verhelpen van diverse storingen. Dit kan bij ons telefonisch of op locatie. Daarnaast kunnen zorgen wij voor een opleiding voor uw medewerkers. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw mensen de juiste opleiding of bijscholing kunnen krijgen.