Zeilogen

Zeilogen bestellen

Heeft u zeilogen nodig? En bent u daarom op zoek naar een leverancier van zeilogen van hoge kwaliteit? Bij StrongHold kunt u veel verschillende zeilogen vinden. We bieden u een ruim aanbod van zeilogen in alle soorten en maten. U heeft een ruime keuze in afmetingen maar ook in materialen. Hierdoor kunt u altijd de zeilogen bij ons vinden die u voor uw toepassing nodig heeft. Op onze website kunt u ons aanbod zeilogen vinden. Hier kunt u ook de zeilogen bestellen die u nodig heeft. Bij StrongHold kunt u zeilogen bestellen per 5.000 stuks. 

Kies voor zeilogen van StrongHold 

Het nieuwe merk StrongHold is opgericht door Maurice Schoenmakers. Hij is met MSK al 25 jaar een bekende naam in de zeilringindustrie. Vanuit de kennis en ervaring die hij de afgelopen jaren opbouwde is StrongHold opgericht. Met StrongHold bieden we zeilringen en zeilringmachines onder dezelfde noemer. Het blijkt een grote verbetering te zijn ten aanzien van verschillende toepassingen. We bieden zeilringen en zeilringmachines die nauwkeurig op elkaar zijn afgestemd. Hierdoor ontstaat een soepel productieproces en een perfect eindresultaat. Zo bieden we u een uniek concept dat volop voordelen biedt. 

De zeilringen van StrongHold worden gemaakt in een moderne fabriek in Europa. Door hun vorm hebben ze meer grip en ontstaat er geen plooivorming in het materiaal. Zeilogen van StrongHold worden ook zo gemaakt dat ze eenvoudig zijn aan te voeren in een ringmachine. De gezette ring en de tegenring geven een vrijwel identiek resultaat, waardoor allebei de kanten van het materiaal netjes afgewerkt worden. U heeft de keuze uit zeilogen van verschillende afmetingen en van diverse materialen. We geven u graag advies over de zeilogen die het meest geschikt zijn voor uw toepassing.  

Zeilogen online bestellen

Op de website van StrongHold kunt u heel eenvoudig uw bestelling plaatsen. U kunt bij StrongHold niet alleen zeilogen vinden van hoge kwaliteit, u kunt ook rekenen op technische support wanneer u dit nodig heeft. Als u problemen ondervindt met onze producten, laat het ons dan weten. We hebben een eigen technische dienst en we hebben een werkplaats zodat we onderhoud, revisie, aanpassingen en specials kunnen uitvoeren. Ook kunnen we in onze werkplaats storingen verhelpen. Laat ons weten wat het probleem is en wij kijken direct wat we kunnen doen om het probleem te verhelpen. We bieden zowel telefonisch support als hulp op locatie. 

Naast technische support kunnen we ook de opleiding van uw medewerkers verzorgen. We horen graag van u hoe we u van dienst kunnen zijn!