Zeilringen 12 mm

Zeilringen 12 mm nodig? Bestel uw zeilringen 12mm bij Stronghold!

zeilringen 12 mmHeeft u zeilringen 12 mm nodig? Bij Stronghold vindt u altijd de zeilringen die u nodig heeft. We bieden een ruim assortiment met zeilringen en ringmachines. U kunt veel verschillende maten zeilringen bij ons vinden. Ook zeilringen 12 mm vindt u in ons uitgebreide assortiment. U kunt de zeilringen 12mm die u nodig heeft heel eenvoudig bestellen in onze webshop. Bij Stronghold bieden we producten van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. We bieden u een ruime keuze, ook in zeilringen. Zo kunt u kiezen voor zeilringen in verschillende maten, maar kunt u ook kiezen uit verschillende materialen. U vindt bijvoorbeeld zeilringen in ons assortiment van kunststof, maar ook van RVS. Al onze producten kunt u vinden en bestellen in onze webshop.

Afbeeldingen van SH 12 P ( Ø 12 MM )

SH 12 P ( Ø 12 MM )

 

Prijs per 1.000 stuks
Bestelhoeveelheid per doos á  5.000 stuks

Vraag vanaf 10.000 een offerte aan.
€53,00
Afbeeldingen van SH11 (Ø 11,3 MM)

SH11 (Ø 11,3 MM)

 
A: 24,70 mm B: 12,10 mm C: 8,40 mm.

Prijs per 1.000 stuks
Bestelhoeveelheid per doos á 5.000 stuks

Vraag vanaf 10.000 een offerte aan.
€57,60
Afbeeldingen van SH13 (Ø 12,7 MM)

SH13 (Ø 12,7 MM)

 
A: 26,70 mm B: 13,40 mm C: 9,50 mm

Prijs per 1.000 stuks
Bestelhoeveelheid per doos á 5.000 stuks

Vraag vanaf 10.000 een offerte aan.
€78,40

Zeilringen 12 mm van Stronghold

Waarom u zeilringen 12 mm het beste kunt kopen bij Stronghold? Bij Stronghold bieden we u de hoogste kwaliteit, voor een scherpe prijs. Stronghold levert producten die uniek zijn binnen de branche. We bieden namelijk zowel ringmachines als zeilringen, die zeer nauwkeurig op elkaar zijn afgestemd. Het combineren van zeilringen en ringmachines onder dezelfde noemer heeft geleid tot grote verbeteringen bij verschillende toepassingen. De haarscherpe afstemming tussen zeilringen en ringmachines biedt verschillende voordelen. Het zorgt er bijvoorbeeld voor dat het productieproces soepel verloopt. Ook zorgt het ervoor dat de kans op storingen minimaal is. Kortom: wij zijn het adres voor al uw zeilringen 12 mm.

Stronghold is opgericht door Maurice Schoenmakers, die met MSK al 25 jaar ervaring is en die dan ook geen onbekende is binnen de zeilringindustrie. Het merk Stronghold is voortgekomen uit zijn kennis en ervaring. Bij Stronghold kunt u terecht voor zowel zeilringen als ringmachines. We bieden zowel nieuwe ringmachines aan als gebruikte ringmachines. De ringmachines en zeilringen worden volgens onze specificaties gefabriceerd in een moderne fabriek in Europa. Hier worden de producten op een zeer nauwkeurige manier gefabriceerd en afgewerkt. Er zijn hierdoor bijna geen toleranties. 

Zeilringen 12mm bestellen bij Stronghold

Bent u enthousiast geworden over de zeilringen 12mm van Stronghold en wilt u deze graag bestellen? In onze webshop kunt u heel eenvoudig uw bestelling plaatsen. We bieden u bij Stronghold niet alleen scherp geprijsde kwaliteitsproducten maar we bieden u ook service. U kunt altijd op ons rekenen. Is er sprake van een storing of een defect? We beschikken bij Stronghold over een eigen technische dienst. Ook hebben we een eigen werkplaats. De technische dienst is er voor reparaties, revisie, onderhoud, aanpassingen, specials en het verhelpen van storingen. U vindt de zeilringen 12mm nergens goedkoper! Zo bieden we u niet alleen scherpe prijzen maar ook de best service bij Stronghold!