RVS zeilogen

RVS zeilogen bestellen

rvs zeilogenZoekt u RVS Zeilogen die u online kunt bestellen? Bij Stronghold Eyelet Solutions bieden wij u een hoge kwaliteit RVS zeilogen die wij in onze eigen werkplaats voor u maken. Doordat wij een eigen werkplaats tot onze beschikking hebben, kunnen wij scherpe prijzen hanteren. Zo heeft u én een goede kwaliteit én de beste prijs voor uw gewenste RVS zeilogen. Naast dat wij RVS zeilogen in onze werkplaats maken, bieden wij u ook zeilringen en ringmachines aan. Wij hebben een breed assortiment voor u in onze webshop klaar staan. Wij bieden u verschillende soorten RVS zeilogen in verschillende kleuren en van verschillende materialen. Naast RVS zeilogen maken wij ook kunststof zeilogen. In onze webshop geven wij u een mooi overzicht welke zeilogen wij u aanbieden. In onze overzichtelijke webshop kunt u eenvoudig uw gewenste producten bestellen. Heeft u vragen over onze RVS zeilogen? Onze medewerkers staan u graag te woord. 

RVS zeilogen bij Stronghold Eyelet Solutions

Stronghold Eyelet Solutions is een zijtak van ons huidige bedrijf MSK. MSK is opgericht door Maurice Schoenmakers. In de loop van de jaren heeft Maurice de nodige ervaring opgebouwd en sinds kort is het merk Stronghold ontstaan. Doordat MSK meer dan 25 jaar ervaring heeft in de zeil industrie weten wij als geen ander hoe wij RVS zeilogen voor u moeten produceren. Stronghold Eyelet Solutions is een begrip geworden in de regio, doordat wij een unieke combinatie aanbieden aan onze klanten. Wij beschikken over een prachtige ringmachine. In onze eigen werkplaats produceren wij zelf onze zeilogen en zeilringen met onze eigen ringmachine. Hierdoor werken wij snel en efficiënt en kunnen wij u goed van dienst zijn. Onze lijntjes zijn kort, hierdoor zijn wij in staat uw bestelling snel te produceren en te leveren. De ringmachines en de zeilogen worden heel nauwkeurig op elkaar afgestemd.

Naast dat wij zeilringen en zeilogen voor u maken in onze eigen werkplaats, beschikken wij over een duidelijke en overzichtelijke webshop. In onze webshop kunt u geheel eenvoudig uw bestelling plaatsen. Naast onze standaard zeilringen en zeilogen kunt u ook een speciale bestelling bij ons plaatsen. 

Stronghold Eyelet Solutions biedt u ook de mogelijkheid om de opleiding of bijscholing van uw medewerkers te verzorgen. Voor vragen met betrekking tot bijscholing of opleiding vragen wij u om contact met ons op te nemen. Hebben wij uw interesse gewekt en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.