Zeilringen 25 mm

Zeilringen 25 mm nodig? Bestel uw zeilringen 25mm bij Stronghold!

zeilringen 25 mmHeeft u zeilringen 25 mm nodig? Bij Stronghold kunt u heel makkelijk online de zeilringen 25 mm bestellen die u nodig heeft. Bij Stronghold bieden we u zeilringen van de hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs. U kunt bij ons niet alleen zeilringen 25 mm vinden, maar ook zeilringen in andere maten. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende materialen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor zeilringen 25mm van kunststof of voor zeilringen van RVS. U kunt het complete assortiment van Stronghold vinden in onze webshop. Welke maat zeilringen u ook nodig heeft, bij Stronghold kunt u het vinden. Wij zijn het adres voor al uw zeilringen 25mm.

Bekijk hieronder onze unieke collectie zeilringen 25mm:

 

Afbeeldingen van SH 25 ( Ø 25 MM )

SH 25 ( Ø 25 MM )

 
A: 44,00 mm B: 25,00 mm C: 10,00 mm

Prijs per 100 stuks
Bestelhoeveelheid per doos á 500 stuks

Vraag vanaf 10.000 een offerte aan.
€14,76

De zeilringen 25 mm van Stronghold

Waarom kiezen voor de zeilringen 25 mm van Stronghold? Bij Stronghold bieden we u de hoogste kwaliteit. We bieden u een product dat uniek is in de branche. We bieden namelijk zowel ringmachines als zeilringen die nauwkeurig op elkaar zijn afgestemd. Dit maakt de producten van Stronghold uniek. De haarscherpe afstemming tussen zeilringen en ringmachines zorgt voor een productieproces dat soepel verloopt, en voor een minimale kans op storingen. Kies daarom voor de producten van Stronghold!

Wilt u meer weten over Stronghold als zeilringen 25mm specialist? Stronghold is opgericht door Maurice Schoenmakers. Met MSK is hij al 25 jaar een begrip in de zeilringindustrie. Het merk Stronghold is ontstaan vanuit zijn kennis en ervaring. Bij Stronghold worden de ringmachines en zeilringen geproduceerd volgens onze specificaties. De fabricatie vindt plaats in een moderne fabriek in Europa. Hier worden de producten heel nauwkeurig gefabriceerd en afgewerkt. Er zijn hierdoor bijna geen toleranties. De combinatie van zeilringen en ringmachines onder dezelfde noemer heeft geleid tot een grote verbetering voor verschillende toepassingen. 

Zeilringen 25 mm bestellen bij Stronghold

Bent u op zoek naar zeilringen 25 mm en wilt u deze graag bij Stronghold bestellen? U vindt het complete assortiment van Stronghold in onze webshop. In de webshop kunt u heel eenvoudig de zeilringen bestellen die u nodig heeft. We bieden u scherpe prijzen en de beste service. Is er een probleem met een product van Stronghold? We hebben bij Stronghold een eigen werkplaats en een eigen technische dienst. We kunnen u dan ook direct helpen als het gaat om reparaties, revisies, aanpassingen, specials of bijvoorbeeld storingen. Ook kunnen we bij Stronghold de opleiding verzorgen voor uw medewerkers. U kunt namelijk niet alleen zeilringen bij ons kopen, maar ook ringmachines. We bieden zowel nieuwe ringmachines aan als gebruikte ringmachines. Wilt u meer weten over onze service of over onze producten? Laat het ons weten en stuur ons een e-mail, of bel ons. We horen graag van u!