Zeilringen 25 mm

Zeilringen 25 mm nodig? Bestel uw zeilringen 25mm bij Stronghold!

zeilringen 25 mmBent u opzoek naar zeilringen 25 mm? Bij StrongHold Eyelet Solutions hebben wij een groot aanbod in unieke zeilringen. U bent daarom bij ons aan het goed adres in Wijk en Aalburg. Zeilringen kunt u voor verschillende doeleinden gebruiken. Het voornaamste gebruiken wij zeilringen voor echt zeildoek. Indien u zeilringen voor bijvoorbeeld een gordijn nodig hebt kunnen wij u ook van dienst zijn. Zo hebben wij allerlei verschillende soorten en maten, zoals bijvoorbeeld uiteenlopende zeilringen van 6 mm tot zeilringen 25 mm. U kunt in onze webshop verschillende zeilringen bestellen. Bij StrongHold Eyelet Solutions helpen wij u graag.

Bekijk hieronder onze unieke collectie zeilringen 25mm:

 

Afbeeldingen van SH 25 ( Ø 25 MM )

SH 25 ( Ø 25 MM )

 
A: 44,00 mm B: 25,00 mm C: 10,00 mm

Prijs per 100 stuks
Bestelhoeveelheid per doos á 500 stuks

Vraag vanaf 10.000 een offerte aan.
€14,76

Kwaliteit zeilringen 25 mm

Waarom zijn StrongHold producten nou de beste denkt u. Dit kunnen wij u haarfijn uitleggen. Bij StrongHold Eyelet Solutions staat kwaliteit voorop. Dit komt mede doordat de specificaties van de zeilringen 25 mm perfect op elkaar afgestemd zijn door onze machines. Zo heeft u altijd de beste kwaliteit zeilringen. Zo ook onze zeilringen 25 mm. Dit geeft het beste eindresultaat en zorgt er mede voor dat de kans op beschadigde ringen in het materiaal zeer klein en in ieder geval zeer nihil is. 

Over StrongHold Eyelet Solutions

Al meer dan 25 jaar heeft StrongHold Eyelet Solutions, onder de naam MSK, ervaring in de zeilringindustrie. Wij bieden zowel ringmachines als zeilringen die nauwkeurig op elkaar zijn afgestemd. Door onze haarscherpe afstemming tussen zeilringen en ringmachines zijn wij uniek in onze branch. StrongHold Eyelet Solution biedt zeilringen aan die nauwkeurig op elkaar zijn afgestemd. De naam StrongHold had net de interesse en het enthousiasme gewekt van een groot aantal verschillende klanten. Hierdoor zijn wij als bedrijf flink gegroeid. De combinatie van zeilringen en ringmachines onder één dak, bleek een enorme verbetering te zijn ten aanzien van diverse toepassingen. Dit maakt het merk StrongHold een sterk en duidelijk merk. 

Productieproces zeilringen 25 mm

Wij bij StrongHold Eyelet Solutions gaan altijd wel uit van de combinatie zeilring (zeiloog/zeilkous) en een ringmachine. Uw zeilringen en eventuele tegenringen worden met veel precisie gefabriceerd in een moderne fabriek in Europa. StrongHold Eyelet Solutions beschikt daarnaast over een eigen technische dienst en werkplaats voor onderhoud. 

Online uw zeilringen bestellen

In onze online webshop kunt u heel gemakkelijk uw gewilde zeilringen bestellen. Neemt u gerust een kijkje en scrol op uw gemak onze webshop door. Zoals u dan kunt zien hebben wij verschillende zeilringen in ons assortiment. Zo hebben wij een zeer breed aanbod voor u.