Zeilringen

Zeilringen kopen

Wilt u zeilringen kopen en bent u daarom op zoek naar een specialist die u goed kan adviseren en voorzien van zeilringen? U bent bij Stronghold Eyelet Solutions aan het juiste adres voor al uw zeilringen in verschillende soorten en maten. In onze webshop vindt u een breed en divers assortiment. Onze medewerkers helpen u graag met het vinden van de juiste zeilringen voor uw project. Wij bieden u hoogstaande kwaliteit. Onze zeilringen worden gebruikt voor zeilmakerijen, de nettenindustrie en voor diverse technische confectie. U kunt bij Stronghold Eyelet Solutions niet alleen terecht voor zeilringen, maar wij bieden u ook zeilogen en zeilring machines aan. Onze machines zorgen voor een perfect eindresultaat en een gestroomlijnde productie. U kunt bij ons kiezen uit RVS en kunststof zeilringen. In onze webshop kunt u binnen enkele klikken uw bestelling plaatsen. 

Zeilringen van Stronghold 

Stronghold Eyelet Solutions biedt u al meer dan 25 jaar ervaring aan in deze branche. Zo bent u bij ons op het juiste adres voor al uw vragen en producten met betrekking tot de zeilringen industrie. Wij bieden zowel ringmachines als zeilringen die nauwkeurig op elkaar zijn afgestemd. Wij bieden u zeilogen, zeilringen en ringmachines aan onder één dak. Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft. De zeilringen van Stronghold Eyelet Solutions worden zo gemaakt dat ze eenvoudig aan te voeren zijn in een ringmachine. De gezette ring en de tegenring zorgen voor een identiek resultaat, waardoor allebei de kanten netjes worden afgewerkt. 

Eigen werkplaats

Stronghold Eyelet Solutions is gevestigd in Wijk en Aalburg. Wij beschikken over een eigen werkplaats voor onderhoud, aanpassingen, revisie, specials en het verhelpen van storingen. Stronghold Eyelet Solutions heeft een eigen technische dienst. Hierdoor kunnen wij u snel van dienst zijn en kunnen wij binnen een korte tijd uw storing verhelpen. Onze vakmensen proberen u in eerste instantie telefonisch te helpen, indien dit niet mogelijk is, komen wij graag naar uw werkplaats om uw probleem op te lossen. U kunt altijd op ons rekenen! 

Uitleg over de bediening van uw zeilringmachines

Naast onze technische support en bereikbaarheid bieden wij u ook de mogelijkheid aan om bijscholing of cursussen bij ons te volgen. Wij verzorgen, indien gewenst, de opleiding voor uw medewerkers. Heeft u interesse in onze aangeboden zeilringen, zeilogen of ringmachines? Of heeft u interesse in onze aangeboden opleidingen, cursussen of bijscholing? U kunt ons altijd telefonisch benaderen. Onze medewerkers staan u graag te woord en vertellen u graag wat de passende mogelijkheden voor u zijn.