Ringen stansen nodig?

Ringen stansen bij StrongHold Eyelet Solutions

ringen stansenWilt u ringen stansen? Bent u opzoek naar een bedrijf die uw zeilringen op een professionele manier in uw zeildoek kan slaan? In onze werkplaats helpen wij u graag. Kortom u wilt in uw zeil ringen stansen? Bij StrongHolt Eyelet Solutions bent u op de juiste plek. In onze werkplaats in Wijk en Aalburg hebben wij een ruime werkplaats waar wij al het werk zelf doen. Van machines tot ringen stansen, wij kunnen zijn u graag van dienst. 

Ervaren bedrijf in ringen stansen

StrongHold Eyelet Solutions is een zij tak van MSK. MSK is al 25 jaar een begrip in de regio. Door de jarenlange ervaring in de zeilring industrie hebben wij ons bedrijf uitgebreid en zijn wij nog bekender geworden in onze branch. Zo ook doordat wij ringen stansen. Wij bieden u onze jarenlange ervaren hulp aan,  om uw gewenste zeilringen perfect te stansen in uw doeken. De combinatie van onze machines en onze zeilringen maakt ons uniek. Doordat wij alles onder één dak hebben, bleek dit een schot in de roos. Dit maakt het merk StrongHold een uniek en krachtig merk. 

"De combinatie van ringen en ringmachines onder één noemer, blijkt een enorme verbetering te zijn ten aanzien van divers toepassingen"

Zowel nieuw als gebruikte zeilring machines

Bij StrongHold Eyelet Solutions gebruiken wij nieuwe zeilringmachines en gebruikte zeilringmachines. Wij zijn een bedrijf dat het ook belangrijk vind dat er machines hergebruikt worden. Waarom zou uw goede materialen weggooien? Zo maken wij er een win-win situatie van voor uw zeilringmachines. Wij waarborgen de kwaliteit van de gebruikte zeilringmachines, daarmee zorgen wij ervoor dat het goede, en betrouwbare zeilringen worden geproduceerd. 

Perfecte afstemming

Wij gaan altijd uit van de combinatie zeilring (zeiloog, zeilkous) en ringmachines. Wij zorgen voor een uiterst haarscherpe afstemming van onze zeilringen en ringmachines. Doordat onze afstemming haarscherp is verloopt het productieproces soepeler en is de kans op storingen klein. Bovendien worden al onze ringen en tegenringen met veel precisie gefabriceerd. Onze ringen worden in een moderne fabriek in Europa afgewerkt, waardoor er nauwelijks nog toleranties zijn.

Opleiding voor uw medewerkers?

Wij beschikken over een eigen technische dienst en werkplaats voor onderhoud, revisie, aanpassingen, specials en het verhelpen van storingen, telefonisch of op locatie. Daarnaast kunnen zorgen wij voor een opleiding voor uw medewerkers. Wilt u uw medewerkers up to date houden over de sterk wisselende werkfactoren? Dan kunt u ook bij StrongHold Eyelet Solutions terecht. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw mensen de juiste opleiding of bijscholing kunnen krijgen.