Ringmachine

Ringmachine bestellen

Bent u van plan om een nieuwe ringmachine aan te schaffen? En zoekt u een ringmachine die zorgt voor een perfect eindresultaat? Met een ringmachine van StrongHold zit u goed! Bij StrongHold bieden we een ruim aanbod in innovatieve ringmachines. Met een ringmachine van StrongHold profiteert u van verschillende voordelen. Een ringmachine van StrongHold zorgt namelijk voor een soepel productieproces en een eindresultaat van topkwaliteit. 

StrongHold biedt een uniek concept. We bieden u namelijk de combinatie van nauwkeurig op elkaar afgestemde zeilringen en zeilringmachines. De combinatie van zeilringen en zeilringmachines onder dezelfde noemer is een grote verbetering voor verschillende toepassingen. Een steeds grotere groep klanten is heel enthousiast over dit unieke concept. 

Een ringmachine van StrongHold

Stronghold is een nieuw merk dat is opgericht door Maurice Schoenmakers. Met MSK is hij al 25 jaar een begrip in de zeilringindustrie. Het merk StrongHold komt voort uit de kennis en de ervaring die hij de afgelopen jaren heeft opgebouwd. Met een ringmachine van StrongHold profiteert u van meerdere voordelen. Omdat een ringmachine van Stronghold met veel precisie wordt vervaardigd in een moderne fabriek in Europa is er bijna geen sprake van toleranties. De combinatie van zeilring (zeiloog, zeilkous) en ringmachine is ons uitgangspunt. Deze twee elementen worden door ons haarscherp op elkaar afgestemd. Het productieproces zal hierdoor soepel verlopen en de kans op storingen is minimaal. 

U kunt veel verschillende ringmachines in ons aanbod vinden. We verkopen nieuwe machines maar we bieden ook gebruikte machines aan. Daarnaast bieden we u ook de mogelijkheid om een ringmachine te leasen of te huren. Zo kunt u ook gebruik maken van een ringmachine van Stronghold zonder dat u direct een machine hoeft te kopen. Dit kan erg handig zijn op het moment dat u maar voor een korte periode een ringmachine nodig heeft. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op, we geven u graag meer informatie over de mogelijkheden!

Een ringmachine van StrongHold aanschaffen

Een ringmachine van StrongHold biedt u niet alleen voordelen als het gaat om productie. Ook op het gebied van support bent u bij StrongHold aan het juiste adres. Als er sprake is van een probleem of een storing, dan helpen wij u. U kunt altijd rekenen op technische ondersteuning. Daarnaast kunnen we bij StrongHold zorgen voor de opleiding van uw medewerkers. We beschikken bij StrongHold over een eigen technische dienst en over een eigen werkplaats voor onderhoud, revisie, aanpassingen, specials en het verhelpen van storingen. Laat het ons weten als er een probleem is opgetreden, wij helpen u graag!