Zeilringen RVS 40 mm

Zeilringen RVS 40 mm nodig?

zeilringen rvs 40 mmOp zoek naar zeilringen RVS 40 mm? Heeft u zeilringen nodig in een specifieke maat, of van een specifiek materiaal? Bij Stronghold kunt u altijd de maat zeilringen vinden die u nodig heeft. Ook zeilringen rvs 40 mm kunt in vinden in het brede assortiment van Stronghold. Zoekt u zeilringen van de hoogste kwaliteit, die naadloos aansluiten? Bij Stronghold produceren we al jaren zeilringen van de hoogste kwaliteit. We gebruiken voor de productie van onze zeilringen verschillende materialen. Zo gebruiken we bij Stronghold bijvoorbeeld kunststof, maar ook rvs. We bieden u bij Stronghold een zeer uitgebreid assortiment. 

 

               
                       
                            
       
       

            SH 40 (Ø 40 MM)        

                   
            A: 62,00 mm B: 40,00 mm C: 12,00 mm        

Prijs per 100 stuks
Bestelhoeveelheid per doos á 500 stuks

     Vraag vanaf 10.000 een offerte aan.        
       
                        
                €21,12                            
                                 
   
                       
​​​​​​​

 

De zeilringen rvs 40 mm van Stronghold

Het merk Stronghold is opgericht door Maurice Schoenmakers, die met MSK al 25 jaar een begrip is in de zeilringindustrie. Stronghold is opgericht vanuit zijn kennis en ervaring. Wat er uniek is aan de producten van Stronghold? Bij Stronghold bieden we ringmachines en zeilringen die nauwkeurig op elkaar zijn afgestemd. Dit is uniek binnen de branche. Zowel de machines als de zeilringen laten we produceren volgens onze specificaties. De ringen en tegenringen worden met veel precisie gefabriceerd en afgewerkt in een moderne fabriek in Europa. Hierdoor is er bijna geen sprake meer van toleranties. De haarscherpe afstemming tussen zeilringen en ringmachines zorgt bovendien voor een soepel productieproces en geeft een kleine kans op storingen. 

Zeilringen rvs 40 mm bestellen bij Stronghold 

Heeft u interesse in onze producten en wilt u graag zeilringen rvs 40 mm bestellen? Dat kan! U kunt heel eenvoudig de producten die u nodig heeft bestellen in onze webshop. We bieden u zeilringen van de hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs. Daarnaast bieden we u bij Stronghold ook service. Zo kunnen wij bijvoorbeeld zorgen voor de opleiding van uw medewerkers. Ook beschikken we bij Stronghold over een eigen technische dienst en over een eigen werkplaats. Dit zorgt ervoor dat u ook bij ons terecht kunt voor revisie, onderhoud, aanpassingen, specials en hulp bij het verhelpen van storingen. Naast zeilringen rvs 40 mm kunt u ook ringmachines bij ons aanschaffen. We bieden u bij Stronghold zowel nieuwe ringmachines aan als gebruikte ringmachines. 

Wilt u meer weten over onze producten? Of wilt u een ringmachine aanschaffen? Op onze website kunt u antwoorden vinden op de meest gestelde vragen. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken en u kunt ons een e-mail sturen. We horen graag van u wat we bij Stronghold voor u kunnen betekenen!