Zeilringen

Zeilringen kopen

Op zoek naar een zeilringen specialist? Uit ons brede assortiment, in onze webshop, bieden wij u een groot aanbod in zeilringen. Zeilringen kopen bij Stronghold Eyelet Solutions is de beste keuze die u kunt maken. Stronghold Eyelet Solutions biedt u hoogstaande kwaliteit in zeilringen en in zeilogen. Wij bieden u een ruim assortiment aan in verschillende soorten en maten. Wij gebruiken diverse soorten materialen voor uw zeilringen, denkt u aan RVS en kunststof. In onze webshop kunt u gemakkelijk uw bestelling bij ons plaatsen. Onze zeilringen worden gebruikt voor zeilmakerijen, de nettenindustrie en voor diverse technische confectie. 

Zeilring SH kunststof 8-12-16mm

Afbeelding voor categorie Zeilring SH kunststof 8-12-16mm
 

De zeilringen van StrongHold 

StrongHold Eyelet Solutions is een zijtak van het bekende merk MSK. MSK heeft in de loop van de jaren zijn sporen verdiend in de zeilindustrie. Maurice Schoenmakers vond dat het tijd was voor een prachtig nieuw merk, genaamd Stronghold. Stronghold Eyelet Solutions is uw fabriek voor het maken van zeilringen, zeilogen en ringmachines. Wij bieden u zeilogen, zeilringen en ringmachines aan onder één dak. Dit maakt ons ook zo uniek. De combinatie zeilringen en ringmachines onder dezelfde naam bleek een grote verbetering te zijn voor diverse toepassingen in de zeilindustrie branche. 

Onze ringen worden zo gemaakt dat ze eenvoudig aan te voeren zijn in een ringmachine. De gezette ring en de tegenring zorgen voor een vrijwel identiek resultaat, waardoor allebei de kanten netjes worden afgewerkt. U kunt kiezen uit verschillende afmetingen en uit verschillende materialen. In een fabriek in Europa worden onze zeilringen gemaakt en geproduceerd. In onze fabriek in Wijk en Aalburg zorgen wij voor kleine aanpassingen, speciale aanvragen en zorgen wij ervoor dat uw technische storingen snel worden opgelost.

Zeilringen aanschaffen bij StrongHold

Bij StrongHold Eyelet Solutions kunt u niet alleen terecht voor zeilringen van hoge kwaliteit, wij bieden u ook zeilringmachines, die zorgen voor een perfect eindresultaat en een soepele productie. Wij bieden u een breed aanbod aan in zeilringen, zeilogen, nieuwe ringmachines en gebruikte ringmachines.  StrongHold Eyelet Solutions beschikt over een eigen technische dienst en werkplaats voor onderhoud, revisie, aanpassingen, specials en het verhelpen van storingen. Onze medewerkers staan u graag te woord bij storingen. Onze vakmensen van de technische dienst proberen u altijd telefonisch te helpen, indien dit niet mogelijk is, komen wij naar uw werkplaats. Zo bieden wij u support op locatie. 

Naast onze support bieden wij u ook de mogelijkheid aan om bijscholing of cursussen bij ons te volgen. Heeft u interesse in onze aangeboden diensten? Onze medewerkers staan u graag te woord.