Ringen zeildoek nodig?

Ringen zeildoek online kopen

ringen zeildoekHeeft u ringen zeildoek nodig? Bent u opzoek naar ringen voor uw zeildoek? Bij StrongHold Eyelet Solutions hebben wij een groot assortiment voor u. Via onze online webshop heeft u een ruime keuze in ringen zeildoek. Er is een ruime keuze in ringen zeildoek, omdat wij verschillende soorten en maten hebben in deze ringen. Neemt u gerust een kijkje in onze mooie webshop, indien u moeilijk een keuze kunt maken kunt u ons altijd benaderen. Wij helpen u graag verder.

Perfecte afstemming ringen zeildoek

StrongHold Eyelet Solutions gaat altijd uit van de combinatie zeilring met ringmachines. Wij zorgen voor een uiterst haarscherpe afstemming van onze ringen zeildoek en ringmachines. Doordat onze afstemming messcherp is verloopt ons productieproces soepeler en is de kans op storingen nihil. Bovendien worden al onze ringen voor onze zeildoeken en tegenringen met veel precisie gefabriceerd. Onze ringen worden in een moderne fabriek in Europa afgewerkt, waardoor er nauwelijks nog toleranties zijn. Hierdoor zijn onze ringen zeildoek uniek.

Ervaren in ringen zeildoek

Doordat StrongHold Eyelet Solutions, onder de naar MKS is geboren, heeft het al jarenlange ervaring in de zeilringdoeken branch. Wij zijn gevestigd in het mooie Wijk en Aalburg. Wij zijn doordat wij al 25 jaar bestaan een begrip in de regio. Wij bieden u onze jarenlange ervaring aan,. Wij willen voor u het beste en daarom willen wij voor de de gewenste ringen voor uw zeildoek.

De combinatie van onze ringmachines en onze zeilringen maakt ons bijzonder. Wij hebben alles onder één dak, bleek dit een schot in de roos.  StrongHold staat voor kwaliteit. Al onze werknemers worden continu uitgedaagd door middel van ons veelzijdige werk en door de up to date veranderingen in onze branch. StrongHold Eyelet Solutions is daardoor altijd up to date over de laatste ontwikkelingen. 

Zowel ringen als ringmachines

Bij StrongHold Eyelet Solutions gebruiken wij nieuwe zeilringen, maar verkopen wij ook zeilringmachines. Zo verkopen wij nieuwe en gebruikte zeilringmachines. Wij zijn een bedrijf dat het zeer belangrijk vindt dat er zeilringmachines hergebruikt worden. Waarom zou u uw goede materialen weggooien? Zo maken wij er een win-win situatie. 

Opleiding voor uw medewerkers?

Wij beschikken over een eigen technische dienst en werkplaats voor onderhoud, revisie, aanpassingen, specials en het verhelpen van storingen, telefonisch of op locatie. Daarnaast kunnen zorgen wij voor een opleiding voor uw medewerkers. Wilt u uw medewerkers up to date houden over de sterk wisselende werkfactoren? Dan kunt u ook bij StrongHold Eyelet Solutions terecht. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw mensen de juiste opleiding of bijscholing kunnen krijgen.